Frequently Asked Questions

Selecteer de juiste categorie

U kunt uw wagen reserveren via deze site, via mail, telefoon of fax. Geef door welk type voertuig u wil huren, de periode, samen met uw contactgegevens.

Wenst U een offerte te ontvangen?  Dit kan enkel via mail of schriftelijk.  Indien telefonisch een prijs wordt doorgegeven dient deze steeds schriftelijk bevestigd te worden.  Telefonische prijsopgaven niet tegenstelbaar zonder een schriftelijk gedetailleerde opgave.

Let op:

De reserveringsmodule is beperkt.  Let steeds op het juiste gebruik van onze opening en sluitingsuren.

De module rekent per 24 uur en kent geen zaterdagen, zondagen en wettelijke sluitingsdagen.  

Indien U een order doorstuurt is deze enkel in orde na de ontvangst van onze bevestiging.

Orders en offertes worden enkel gelezen tijdens onze openingsuren!

Dus een order verzonden na sluitingstijd voor de volgende ochtend wordt niet behandeld!

 

U reserveert best een week op voorhand. Hou er rekening mee dat tijdens weekends en schoolvakanties, het vaak drukker is, en u best zo snel mogelijk uw voertuig reserveert. Ons team zal u steeds verder proberen te helpen indien het gewenste voertuig niet meteen beschikbaar is.

Wij raden U aan reeds in de periode van maart - mei te reserveren.  Einde juni zijn de meeste voertuigen bezet behoudens een annulatie.

Indien U U een minibus reserveert voor de periode 15 juni - 30 september is een reservering of order niet voldoende.  

U dient steeds ten laatste 5 werkdagen na de plaatsing van uw order een waarborg van 500 Euro komen betalen of overschrijven.  Ingeval van overschrijving: de storting moet op onze rekening staan voor afhaling.

Indien U annuleert tot één maand voor vertrek: U ontvangt uw borg terug.

Indien U annuleert tot 14 dagen voor vertrek : U ontvangt 350 Euro terug.

Indien U later annuleert : uw borg vervalt. (behoudens in geval van uitzonderlijke omstandigheden en na voorlegging van de nodige stavingsstukken ontvangt U 350 Euro terug).

Tip: laat uw boeking van de verhuurwagen mee opnemen in uw annulatieverzekering.

De afkoop is een bedrag dat U betaald boven op de dagprijs om uw eigen risico te beperken; m.a.w. de verschuldigde vrijstelling ingeval van schade kan U alzo beperken.

Dit is niet van toepassing op personenwagens en minibussen, wel op bestelwagens en koelwagens.  Bij personenwagens en minibussen kan U de contractuele vrijstelling niet verlagen.

De vaste vrijstellingen zijn de volgende :

- vrijstelling Burgerlijke aansprakelijkheid (BA) : 500 Euro.  Deze is verschuldigd wanneer U schade toebrengt aan derden en U in fout bent.

- vrijstelling glasbraak : 250 Euro bij schade aan ruiten (voorruit, achterruit en zijruiten)

- vrijstelling diefstal : 2.000 Euro (bij diefstal van het voertuig)

Voor bestelwagens kan U uw risico beperken door de afkoop. De contractuele vrijstelling omnium wordt dan beperkt tot 500 Euro voor bestelwagens en 750 Euro voor koelwagens.

Deze vrijstellingen worden steeds beperkt tot het werkelijk bedrag van de schade vermeerderd met de werktijd.  (bvb. spiegel stuk : nieuwe spiegel + plaatsingskost en gebruiksderving doordat wij het voertuig bij herstelling niet kunnen verhuren).

 

 

All Car Rent is tijdens de week open van 8u00 tot 18u00 van maandag tot donderdag.(afhalen terugbrengen tot 17u30)

Vrijdag van 8u00 tot 19u00.(afhalen terugbrengen tot 18u30)

U kan afhalen en terugbrengen tot een half uur voor sluitingstijd.  Het ophalen of afhalen vergt een aantal administratieve afhandelingen alsook het voorrijden, nazien en tanken van het voertuig.  Dit vraagt toch enige tijd, vooral op maandag, vrijdag en zaterdag omdat het dan drukker is.

Op zaterdag van 9u00 tot 17u00, afhalen en terugbrengen tot 16u30.

Wij zijn gesloten op zondag en de wettelijke feestdagen.

Voertuigen voor zondag kunnen op zaterdag afgehaald worden tussen 15u30 en 16u00.

Dagformules :

Dag : maximaal 24 uur (maandag - vrijdag)

Weekend : start vanaf vrijdag 16.30 uur af te halen tot 18.30 uur – maandag terug tussen 08.00 uur en 09.00 uur.

Zaterdag : start ofwel vrijdagavond tussen 16.30 uur en 18.30 uur of zaterdag vanaf 09.00 uur (afhalen) – U dient steeds voor sluitingstijd terug te zijn (16.45 uur)

Zondag : start zaterdag afhalen tussen 15.30 en 16.30 uur – terug maandag tussen 08.00 en 09.00 uur

Halve dag : huurperiode van maximaal 4 uur vanaf vertrek en steeds terug dezelfde dag binnen de openingsuren.

Huurperiode : per overschrijding van de termijn van 24.00 uur wordt een extra dag aangerekend of bij overschrijding van 04.00 uur bij een halve dag wordt een hele dag aangerekend!

 

Gelieve er rekening mee te houden dat het opstellen van een contract, het afleveren en nakijken van het voertuig bij vertrek tot 15-20 minuten kan in beslag nemen. Bij terugkomst is dit ook zo.

Let op! Indien een wettelijke feestdag (bvb. Paasmaandag, 24 december, 1 januari,...) op een zaterdag of maandag valt zijn de volgende regels van toepassing:

- maandag gesloten : verhuur van vrijdag tussen 16.30 en 18.30 tot dinsdag tussen 08.00 en 09.00 uur (3 dagen) of van zaterdag tussen 15.30 en 16.30 uur tot dinsdag tussen 08.00 en 09.00 uur (2 dagen)

- zaterdag gesloten : enkel weekendverhuur mogelijk (van vrijdag tussen 16.30 en 18.30 uur tot maandag tussen 08.00 en 09.00 uur.)

-  weekdag gesloten (maandag - donderdag) : verhuur gaat in dag voordien tussen 16.30 en 17.30 uur tot dag nadien tussen 08.00 en 09.00 uur.

- vrijdag gesloten : donderdag tussen 16.30 en 17.30 uur tot zaterdag tussen 09.00 en 09.15 uur.

De bestuurder moet minimum 23 jaar zijn, woonachtig zijn in Groot-Antwerpen en minstens 2 jaar over een Belgisch rijbewijs beschikken.

Waarom een minimum leeftijd?

Bij een ongeval of schade in fout, legt de verzekeraar ons een vrijstelling op voor de schade tegenover derden (de vrijstelling BA). Voor deze vrijstelling is een verhoging voorzien die enkel gebaseerd is op leeftijd.  Indien de bestuurder jonger is dan 23 jaar dient een extra verhoging van 250 Euro betaald te worden.

Gezien hiermee de vrijstelling BA die reeds 500 Euro bedraagt en niet afkoopbaar is, verhoogd wordt tot 750 Euro wordt dit risico voor particulier gebruik te hoog.  Voor ondernemingen wordt dit wel toegestaan gezien de financiële draagkracht groter is.  

Deze vrijstelling is echt leeftijdsgebonden en is geen waardering van uw capaciteit als bestuurder.  Ook al rijdt U reeds enige jaren zonder enig ongeval, dan nog is deze verschuldigd.

Als particulier moet U de volgende documenten kunnen voorleggen:

 • een geldige Belgische identiteitskaart (bewijs van verlies is niet toegestaan).  Wij moeten deze kaart kunnen inlezen, dus de chip mag niet ontbreken.  
 • een geldige Belgisch rijbewijs of Nederlands (Europees) rijbewijs waarvan de geldigheidsdatum niet is verstreken.
 • een kredietkaart (voor de waarborg van een personenwagen): VISA, Mastercard, Amex - geen prepaid toegelaten.  

 

Als firma dient U de volgende documenten voor te leggen:

 • de bestelbon of het order
 • de identiteitskaart en het rijbewijs van de bestuurder
 • de afgesproken waarborg

 

Dit hangt af van het voertuig dat u wenst te huren:

 • Voor een personenwagen, monovolumewagen of minibus: 520 euro
 • Voor een bestelwagen of vrachtwagen: minimum 350 euro
 • Voor een koelwagen: 600 euro

De borg voor een personenwagen of minibus dienst steeds vooraf met een kredietkaart te worden betaald. De borg voor een vrachtwagen, bestelwagen of koelwagen kan contant, via Bancontact of via kredietkaart (American Express, Visa of Mastercard) worden betaald. De titularis van de kredietkaart moet aanwezig zijn wanneer u het voertuig afhaalt.

All Car Rent is enkel gesloten op zondag en op wettelijke feestdagen.

Wij zijn dus 10 maal per jaar gesloten op een feestdag, behalve wanneer deze met een zondag samen valt.

In geval van een feestdag zijn de volgende formules mogelijk:

maandag gesloten : verhuur van vrijdag tussen 16.30 en 18.30 tot dinsdag tussen 08.00 en 09.00 uur (3 dagen) of van zaterdag tussen 15.30 en 16.30 uur tot dinsdag tussen 08.00 en 09.00 uur (2 dagen)

zaterdag gesloten : enkel weekendverhuur mogelijk (van vrijdag tussen 16.30 en 18.30 uur tot maandag tussen 08.00 en 09.00 uur.)

-  weekdag gesloten (maandag - donderdag) : verhuur gaat in dag voordien tussen 16.30 en 17.30 uur tot dag nadien tussen 08.00 en 09.00 uur.

vrijdag gesloten : donderdag tussen 16.30 en 17.30 uur tot zaterdag tussen 09.00 en 09.15 uur.

Wij hebben slechts één vestiging.  Frans de l'Arbrelaan 61, 2170 Merksem.

Dit is het stuk tussen de brug van het Sportpaleis (Burgemeester Gabriel Theunisbrug) en de Bredabaan.

U kan ons vlot bereiken met het openbaar vervoer : tram 2, 3 en 6 hebben een halte voor ons bedrijf (Heirmanstraat).  Wij liggen vlak bij de Bredabaan, tussen Bisschoppenhoflaan en Noorderlaan. 

Let wel: er zijn verschillende wegenwerken gepland in de nabije toekomst! (maar waar niet...)

U kan steeds eens kijken op onze FB pagina waar wij deze werken trachten bij te houden.Klik hier

Het brandstofverbruik is niet in de huurprijs inbegrepen. U krijgt het voertuig steeds met een volle tank mee, en vragen onze klanten om deze met een volle tank terug binnen te brengen. Indien dit niet mogelijk is kunnen we de wagen ter plaatse tanken, en wordt aangerekend via uw factuur aan de dagprijs van de brandstof.

Dan tanken wij het voertuig voor u vol aan onze pomp. De prijs van deze tankbeurt (brandstof tegen dagprijs) komt dan bij op uw eindfactuur.

In onze huurprijzen is de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en omnium inbegrepen. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan

Voor personenwagens is de verzekering met een eigen risico inbegrepen, met een vrijstelling per schadegeval van 500 euro omnium, 500 euro burgerlijke aansprakelijkheid, 250 euro bij glasbraak. Bij diefstal blijft een vrijstelling van 2000 euro verschuldigd.

Eveneens voor minibussen is de verzekering met een eigen risico inbegrepen, met een vrijstelling pers schadegeval van 500 euro omnium, 500 euro burgerlijke aansprakelijkheid, 250 euro bij glasbraak. Bij diefstal blijft een vrijstelling van 2000 euro verschuldigd. Bovenhoofdse schade blijft ten laste van de klant.

Bij vrachtwagens, bestelwagens en koelwagens is de vrijstelling omnium afkoopbaar per dag. Op die manier is de vrijstelling die u bij schade moet betalen, veel minder. Bij afkoop zal per ongeval steeds een vrijstelling omnium aangerekend worden. De vrijstelling BA is niet afkoopbaar, en bedraagt steeds minimum 500,00 euro per ongeval. De vrijstelling glasbraak is steeds 250,00 euro. Ook hier is de vrijstelling bij diefstal steeds 2000,00 euro, en is bovenhoofdse schade ten laste van de klant.

Als u naar het buitenland gaat, dient u bijkomend een reisbijstandsverzekering af te sluiten.

Via uw verzekeringsmakelaar kunt u bijkomende verzekeringen afsluiten. Als u naar het buitenland gaat, kan u bijvoorbeeld een reisbijstandsverzekering af te sluiten.

Het gebruik van onze voertuigen buiten Europa (de landen van de EEG en Zwitserland) is niet toegestaan.

Indien U zich buiten België wenst te begeven dient U dit vooraf te melden.

Een aantal van onze voertuigen, waaronder alle minibussen, zijn voorzien van een pechbijstand buitenland.  Hier betaald U 72,60 Euro bij inclusief BTW.

Voor de andere voertuigen dient U een tijdelijke polis af te sluiten.  

Gezien de pechbijstand in tijdelijke polis niet mogelijk is zonder reisbijstand, dient deze samen te worden afgesloten.

All Car Rent kan hiervoor beroep doen op VAB.  Wij sluiten rechtstreeks met hen de polis af.  Wij rekenen geen toeslag hiervoor bij, enkel de kostprijs van VAB.  Wij sluiten deze bijstand af in uw naam en voor uw rekening.  De kost hiervan is afhankelijk van het aantal inzittenden.  U mag dit ook zelf afsluiten.

De nodige info vindt U op : http://www.vab.be/nl/producten/bijstand/tijdelijke

Via de volgende link kan u de handleiding bekijken voor het bedienen van de koeling in onze koelwagens: handleiding koelwagen.

Hebt u nog vragen over de koelwagen of de werking van de koeling, kan u ons steeds contacteren tijdens de kantooruren op 03/641.96.00.

Problemen buiten de kantooruren?

Koelwagen Iveco of Vito : http://www.gradius.be/247

Koelwagen Renault : 00800 22774371 of Backup Number 0032 11879 100 (enkel voor Renault koelwagens met Carrier koeling!)

Let op : interventie wordt aangerekend indien er geen technisch probleem blijkt te zijn! (bvb. uw stroomtoevoer)

Onze wagens worden per dag (24 uur), of halve dag (4 uur tijdens openingstijd) verhuurd. Op het contract wordt vermeld wanneer u het voertuig terug binnen dient te brengen. Huurt u bijvoorbeeld een voertuig op dinsdag om 15u, voor 24u, dient u die woensdag terug binnen te brengen vóór 15u00, tenzij vooraf anders afgesproken bij de reservering of ophaling.

Dagformules :

Dag : maximaal 24 uur (maandag - vrijdag)

Weekend : start vanaf vrijdag 16.30 uur af te halen tot 18.30 uur – maandag terug tussen 08.00 uur en 09.00 uur.

Zaterdag : start ofwel vrijdagavond tussen 16.30 uur en 18.30 uur of zaterdag vanaf 09.00 uur (afhalen) – U dient steeds voor sluitingstijd terug te zijn (16.45 uur)

Zondag : start zaterdag afhalen tussen 15.30 en 16.30 uur – terug maandag tussen 08.00 en 09.00 uur

Halve dag : huurperiode van maximaal 4 uur vanaf vertrek en steeds terug dezelfde dag binnen de openingsuren.

Huurperiode : per overschrijding van de termijn van 24.00 uur wordt een extra dag aangerekend of bij overschrijding van 04.00 uur bij een halve dag wordt een hele dag aangerekend!

 

Gelieve er rekening mee te houden dat het opstellen van een contract, het afleveren en nakijken van het voertuig bij vertrek tot 15-20 minuten kan in beslag nemen. Bij terugkomst is dit ook zo.

Dat kan. U mag het huurvoertuig dan parkeren op de parking van Gamma, aan de overkant van onze vestiging. Sluit het voertuig goed af, en deponeer de autosleutels en de bruine map met documenten in onze rode brievenbus van de grote witte poort op de Frans de l'Arbrelaan 61.

Vergeet niet de toegangscode te vragen bij vertrek en ook bij het verlaten van de parking, deze af te sluiten indien U ze hebt moeten openen.

U blijft wel verantwoordelijk voor de eventuele schade tot wij het voertuig kunnen nakijken.

Bij het terugbrengen van het voertuig zal er een eindafrekening worden opgemaakt, die u dan per bancontact, kredietkaart, of contant kan betalen.

Neem even telefonisch contact op, of  stuur ons een mailtje om uw huurcontract aan te passen. Wij kunnen u dan wel vragen om meteen een betaling over te maken, vermits uw contract moet worden aangepast.

Het voertuig dient proper binnen worden gebracht (vooral het interieur en de laadruimte). Indien dit niet het geval is, kunnen u extra reinigingskosten worden aangerekend.  Het exterieur is in sommige omstandigheden (winterweer,...) niet mogelijk.

Mocht omwille van omstandigheden het interieur of de laadruimte voertuig niet proper zijn, dan wordt dit genoteerd bij vertrek.

Steeds in Merksem! 

Tijdens de openingsuren dient U het voertuig steeds voor te rijden op de Frans de l'Arbrelaan 61 aan onze ingang en niet te parkeren in de omgeving.  Het voertuig wordt dan nagekeken op schade, kilometers en bijgetankt.

Hou U steeds aan de verkeerswetgeving : niet op het fietspad of voetpad parkeren!

Buiten openingsuren: zie FAQ

 

Al onze voertuigen zijn voorzien van de nodige instructies bij pech. U vindt deze instructies bij de autopapieren. Bij een panne kunt u onze depannage-dienst 24 uur op 24 uur bereiken.

Let wel: enkel binnen België.  Voor buiten België: zie FAQ gebruik voertuig.

De meeste wagens zijn voorzien van een reservewiel en een krik.

Indien u beroep doet op onze depannagedienst, zullen deze kosten u worden doorgerekend.(zie ook Wat is schade?)

Al onze voertuigen zijn voorzien van de nodige instructies bij ongeval. Vul steeds een Europees aanrijdingsformulier  in, en bezorg ons deze binnen de 48u. Breng ons eveneens op de hoogte van het ongeval binnen de 24u. Dat kan via het telefoonnummer van onze dienst verzekeringen op 03/641.69.19, via fax op 03/646.65.28 of mail aan verzekering@allcarrent.be. Indien u niet meer met de wagen kan rijden, kan u beroep doen op onze depannagedienst.

Vult u steeds het Europees aanrijdingsformulier in, en bezorg ons deze binnen de 48u. Meldt elke schade steeds bij het binnenbrengen van het voertuig. U zult een vrijstelling moeten betalen zoals vermeld in onze voorwaarden.

Vult u steeds het Europees aanrijdingsformulier in, en bezorg ons deze binnen de 48u.

Doe aangifte bij de lokale politie.  Let op: U wordt kosteloos een copij van uw PV ter beschikking gesteld.  Het kan zijn dat U dit pas later kan afhalen.  Omwille van de wet op de privacy wordt dit enkel overhandigt aan de klager (= persoon die klacht neerlegt).  Dus wij kunnen dit niet voor U bekomen!

Meldt elke schade steeds bij het binnenbrengen van het voertuig. U zult een vrijstelling moeten betalen zoals vermeld in onze voorwaarden.

WAARBORGEN DOOR ALL-CAR-RENT VERLEEND IN GEVAL VAN BRAND, DIEFSTAL, STOFFELIJKE SCHADE BETREFFENDE SCHADE AAN HET GEHUURDE VOERTUIG

DEKKING EIGEN SCHADE VOLGENS ARTIKEL 9 VAN DE ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

 

Naast de waarborgen verleend in het kader van de verplichte verzekering der burgerrechtelijke aansprakelijkheid inzake motorvoertuigen - die onverminderd van toepassing zijn -, verstrekt All-Car-Rent aan haar contractant de hiernavermelde waarborgen.

All-Car-Rent nv heeft geen omniumdekking voor haar voertuigen.  Deze waarborg maakt dan ook deel uit van de huurovereenkomst.

In alle gevallen waarbij verhaal kan worden uitgeoefend tegenover een aansprakelijke tegenparij en de BA verzekeraar de geleden schade ten gunste van All-Car-Rent kan recupereren, is de schade aan het gehuurde voertuig volledig gedekt  Indien geen recuperatie van de schade mogelijk is, is deze waarborg van toepassing.

Onder stoffelijke schade dient verstaan te worden: elke schade of incident aan of met het voertuig dat niet werd opegnomen in de staat van het voertuig bij vertrek of ten gevolge van een oorzaak dewelke niet als normale slijtagen en/of onderhoud kan worden aanzien.  Ook schade dewelke werd hersteld gedurende de huurperiode om alzo het gebruik van het voertuig te kunnen verderzetten (bvb. lekke band, verkeerd getankt, vastgereden,…) en dus niet meer kan vastgesteld worden op het einde van de huurperiode gezien ze gedurende de huurperiode werd hersteld.  Deze oplijsting is niet limitatief.

 

Mits betaling door de huurder van een afkoopsom kan de huurder zijn vrijstelling, in geval van schade, verminderen en dit conform de offertes en tarieven waarvan de huurder kennis krijgt en erkent kennis te hebben genomen bij het aangaan van de overeenkomst.  Deze vrijstelling omnium omvat naast de herstellingskost, het huurverlies voor de periode van de herstelling, de administratieve kosten, de stilstand van het voertuig,… met een maximum van 250 Euro.  De vrijstelling is steeds verschuldigt.  Indien echter de waarborg is uitgesloten volgens de voorwaarden dewelke zijn opgenomen, is de volledige schade verschuldigt door de huurder en/of zijn aangestelde en is de betaalde afkoopsom niet terugvorderbaar.

De contractant is steeds gehouden om de schade te vergoeden.  Indien hij wenst te verhalen op de bestuurder en/of zijn aangestelde dient hij zelf hiervoor de nodihe stappen te ondernemen.

 

Naast de contractant genieten volgende personen eveneens van de waarborgen :

De gemachtigde bestuurder, zijnde de bestuurder wiens identiteit in de bijzondere contractuele voorwaarden vermeld is.

De door de contractant bij vertrek opgegeven bestuurders of de bestuurders dewelke de contractant na vertrek schriftelijk aan All Car Rent nv heeft doorgegeven (fax, mail, post).

 

1. brand

All-Car-Rent neemt, onder aftrek van de voorziene contractuele vrijstelling, de schade aan het gehuurde voertuig ten laste in geval van beschadiging of vernieling door :

vuur (het gelijktijdig voorkomen van warmte, licht en vlammen dat een brand tot gevolg heeft);

ontploffing;

bliksem;

blussingskosten.

 

zijn niet gedekt :

de schade  veroorzaakt door uitrustingen die aangebracht zijn door de huurder en/of zijn aangestelde en aangesloten aan de electrische installatie;

de schade veroorzaakt door ontvlambare, ontplofbare of corrosieve stoffen of voorwerpen die door het aangeduide voertuig vervoerd worden.

 

zijn echter wel gedekt :

de schade veroorzaakt door de brandstof die zich in de tank van het voertuig bevindt met uitsluiting van niet voorgeschreven brandstof voor het voertuig.

 

2. diefstal

All-Car-Rent neemt onder aftrek van de contractuele vrijstelling ten laste :

de diefstal van het gehuurde voertuig, evenals de beschadiging of de vernieling ervan ingevolge diefstal;

de beschadiging van het gehuurde voertuig ingevolge een poging tot diefstal.

 

All-Car-Rent neemt niets ten laste :

indien de diefstal of de poging tot diefstal gepleegd is door de contractant of enige der onder de aanhef van dit hoofdstuk vermelde begunstigden of door hun medeplichtigheid;

indien, behoudens overmacht, de nodige voorzorgsmaatregelen niet werden getroffen, nl. :

-           het portier of koffer niet op slot;

-           het dak of venster open gelaten;

-           de sleutel waarmee het voertuig kan gestart worden, in of op het voertuig laten liggen of zonder toezicht achtergelaten op een voor het publiek toegankelijke plaats;

-           het anti-diefstalsysteem niet ingeschakeld of niet in perfecte werking door gebrek aan onderhoud;

-      uitschakelingsmiddel van het anti-diefstalsysteem in of op het voertuig gebleven, of zonder toezicht achtergelaten op een voor het publiek toegankelijke plaats, behalve indien het lege voertuig zich in een individuele en op slot gesloten garage bevond en in de garage werd ingebroken.

-           All-Car-Rent komt evenmin tussen in geval van diefstal van in het voertuig achtergelaten voorwerpen of de lading, dan wel beschadiging van deze voorwerpen

 

3. stoffelijke schade

All-Car-Rent neemt onder aftrek van de contractuele vrijstelling ten laste :

-           de stoffelijke schade door het geleasde voertuig opgelopen ingevolge een ongeval of ingevolge daden van vandalisme

-      in België :kosten voor de overbrenging van de plaats van het ongeval naar de dichtstbijzijnde garage in zover de klant beroep doet op de bijstandsverzekering dewelke bij het gehuurde voertuig behoort;

-      buiten België : kosten voor de overbrenging van de plaats van het ongeval naar de dichtstbijzijnde garage in zover de klant beroep doet op de bijstandsverzekering dewelke bij het gehuurde voertuig behoort en hiertoe expliciet werd afgesloten voor vertrek.  De huurder is op de hoogte dat voor elke tussenkomst in het buitenland een afzonderlijke pechbijstandsverzekering dient afgesloten te worden;

 

 

All-Car-Rent komt niet tussen :

-      in geval van schade veroorzaakt aan het voertuig ingevolge een constructiefout of een gebrek in de grondstof, een technisch incident, slijtage of te wijten aan klaarblijkelijk slecht onderhoud van die delen, gebrek aan smeermiddel of koelvloeistof;

-           de schade veroorzaakt of verergerd door vervoerde dieren en voorwerpen, het opladen of afladen ervan, evenals door de overbelasting van het voertuig of de eraan gekoppelde aanhangwagen;

-           repatriëringskosten in de ruilmste zin van het woord

 

4. Verlies van tussenkomst

All-Car-Rent zal evenwel geen enkele schade of kost ten laste nemen en/of enige andere tussenkomst verlenen in volgende gevallen :

-      de schadegevallen die aanleiding geven of hadden kunnen geven tot een volledig of gedeeltelijk verhaal krachtens artikel 24 en 25 van de Algemene voorwaarden van de verplichte verzekering der burgerrechtelijke aansprakelijkheid inzake motorrijtuigen;

-           genotsderving;

-           de persoonlijke zaken van de contractant, de begunstigden en/of de inzittenden en de vervoerde voorwerpen;

-           de schade ter gelegenheid van oorlog (nl. burgeroorlog of buitenlandse oorlog, subversieve actie), inval, oproer (nl. opstand, muiterij, rebellie, verzet, revolutie, beroering onder de bevolking), werkstaking, krijgswet, staat van beleg, onrusten alsmede elke gewelddaad van (politieke of ideologische) collectieve conspiratie, al of niet gepaard gaande met rebellie tegen de overheid, tenzij de contractant of de begunstigde bewijst dat er geen enkel oorzakelijk verband bestaat tussen die gebeurtenissen en de schade;

-           de schadegevallen veroorzaakt door elk feit of elke opeenvolging van feiten van dezelfde oorsprong, vanaf het ogenblik dat dit feit of deze feiten, of sommige van de veroorzaakte schadegevallen voortspruiten uit of het gevolg zijn van radioactieve, giftige, explosieve of andere gevaarlijke eigenschappen van splijtstoffen, radioactieve producten of afvalstoffen alsmede de schadegevallen die rechtstreeks of onrechtstreeks voortvloeien uit een bron van ioniserende stralingen;

-      de schadegevallen die zich voordoen ter gelegenheid van weddenschappen, uitdagingen of klaarblijkelijk vermetele daden van de contractant of de begunstigden;

-           de schadegevallen die zich voordoen tijdens :

·          competities of wedstrijden,

·     rally’s of gelijkaardige proeven indien tijdsbeperkingsnormen of snelheidsnormen zijn uitgekozen of opgelegd, en gedurende de trainingen of oefeningen met het oog op dergelijke proeven,

-           om het even welke vrijwillige daad waarvan het doel is, een ongerechtvaardigd voordeel uit het contract te halen,

-           alle gevallen van schade veroorzaakt door de grove schuld van de contractant, dan wel de begunstigde, o.m. : rijden in staat van dronkenschap, rijden onder invloed van alcoholische of toxicomane producten,  strafbare producten, gebruik van het aangeduide voertuig indien dit abnormaal ernstige gebreken vertoont zoals (een) kale band (en) of remmen die door sleet ontoereikend zijn, het uitlenen van het voertuig aan derden, het gebruik toestaan van het voertuig aan personen die niet voorzien zijn in het contract mits de nadrukkelijke toestemming van All Car Rent of de schriftelijke kennisgeving aan All Car Rent vooraleer het schadegeval zich voordoet, het gebruik van het voertuig door personen die niet aan de verhuurvoorwaarden voldoen,…

-           onmiskenbaar roekeloos rijden zoals :

·          rijden aan een klaarblijkelijk onaangepaste snelheid m.n. in geval van mist, sneeuw, ijzel of hevige regenval,

·          rijden in een toestand van buitenmatige vermoeidheid,

·          rijden met beslagen of aangevroren ruiten,

·          vrijwillige blootstelling aan uitzonderlijk nutteloos gevaar.

 

Tenzij de contractant of de begunstigde bewijst dat er geen oorzakelijk verband bestaat tussen deze gevallen van grove schuld en de schade.  All-Car-Rent nv is nooit gehouden om het oorzakelijk verband tussen de geleden schade en de oorzaak aan te tonen.

 

speciale bepaling

Indien de contractant of de begunstigde een natuurlijk persoon is en jonger dan 23 jaar, wordt de vrijstelling vermeld in de bijzondere voorwaarden verhoogd met 50%.

 

verplichting van de contractant of begunstigde bij een schadegeval of panne

De bijstandsverzekering binnenland: contactnummer bevindt zich bij de boordpapieren.

De contractant of de begunstigde dient te handelen als een goed huisvader en alle redelijke maatregelen te nemen om de schade te voorkomen en te beperken.

Ieder schadegeval moet onmiddellijk en ten laatste binnen de 48 uren nadat het is voorgevallen schriftelijk aan All-Car-Rent aangegeven worden.

Het Europees aanrijdingsformulier dient volledig ingevuld te worden en getekend (kant A) of alle gegevens die nodig zijn om een Europees aanrijdingsformulier in e vullen (voorzijde kant A) dienen schriftelijk te worden bezorgd binnen de 48 uur na het voorval.

Elke opzettelijkverkeerdelijke verklaring (bvb. gegevens bestuurder, omstandigheden van het schadegeval) van de bestuurder en of zijn aangestelde, geeft aanleiding tot verlies van de dekking.

De contractant of de begunstigden moeten zonder verwijl alle bewijsstukken en inlichtingen nauwkeurig en volledig aan All-Car-Rent verschaffen.  Hij/zij moet alle aanwijzingen van All-Car-Rent volgen en alle stappen ondernemen die All-Car-Rent van hen eist.

Er moet tevens onmiddellijk aangifte gedaan worden bij de bevoegde gerechtelijke- of politieoverheden.  In geval van diefstal, poging tot diefstal of in geval van vandalisme, dient deze aangifte te gebeuren binnen de 24 uur.

Bij diefstal van het voertuig zal de contractant of de begunstigde aan All-Car-Rent op eerste verzoek de sleutels alsook het gelijkvormigheidsattest en het inschrijvingsbewijs van het gehuurde voertuig overhandigen.

Indien de contractant of de begunstigde één van de onder dit artikel vermelde verplichtingen niet nakomt wordt de waarborg niet verleend. All-Car-Rent nv is niet gehouden om enig nadeel aan te tonen indien deze verplichtingen niet worden nageleefd.

 

Deze polis maalt integraal deel uit van de boordpapieren. Duplicaat is te bekomen op eenvoudige vraag aan de balie..

 

 

 

ALL CAR RENT NV

Frans de l’Arbrelaan 61

2170 Merksem

RPR Antwerpen

Btw. : BE0446.124.576

Tel.: 03/641.96.00

Fax.: 03/646.65.28

 

Mail: info@allcarrent.be

Onder stoffelijke schade dient verstaan te worden: elke schade of incident aan of met het voertuig dat niet werd opegnomen in de staat van het voertuig bij vertrek of ten gevolge van een oorzaak dewelke niet als normale slijtagen en/of onderhoud kan worden aanzien.  Ook schade dewelke werd hersteld gedurende de huurperiode om alzo het gebruik van het voertuig te kunnen verderzetten (bvb. lekke band, verkeerd getankt, vastgereden,…) en dus niet meer kan vastgesteld worden op het einde van de huurperiode gezien ze gedurende de huurperiode werd hersteld.  Deze oplijsting is niet limitatief.

Indien de schade het gevolg is van een verkeerd gebruik van het voertuig of door een incident met een uitwendige oorzaak, worden  de voorwaarden van de verzekering toegepast.

Meestal zal dit aanleiding geven tot de aanrekening van de contractuele vrijstelling, behalve wanneer er een aansprakelijke, gekende tegenpartij is.  Wanneer bvb. iemand uw voertuig aanrijdt en doorrijdt (vluchtmisdrijf) zal U, alhoewel U niet in fout bent, toch de vrijstelling verschuldigd zijn.

Kostprijs van elk schadegeval is de kostprijs van de reparatie volgens bestek of expertise, verhoogd met administratieve kosten met een minimum van 150 Euro en huurverlies door herstelling van minimaal 2 dagen.

Ook het verkeerd gebruik van het voertuig is schade (verkeerd tanken, koppeling verbranden, koeling aansluiten op een verkeerde spanning...) geeft aanleiding tot een schadeafrekening.

 

Zie ook voorwaarden verzekering

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN - verhuurcontract

Artikel 1

Onderhavige en op keerzijde gedetailleerde beschreven overeenkomst is een huurcontract. De huurder zal geen ander recht of titel kunnen uitoefenen dan deze voortvloeiend uit deze overeenkomst en in de mate waarin ze hierna bepaald, verduidelijkt of beperkt wordt. De huidige algemene huurvoorwaarden beheersen als enige de overeenkomst en primeren boven eventuele algemene voorwaarden van de huurder.

Artikel 2

De huur neemt een aanvang bij vertrek van het voertuig uit de garage van de verhuurder en eindigt bij de teruggave ervan in dezelfde garage. Behoudens uitdrukkelijk strijdig beding wordt de verhuring aangegaan voor één ondeelbare periode van 24 uur. Voor iedere overschrijding van deze periode van 24 uur, wordt een volledige dagprijs aangerekend. Elke wijziging van de huurperiode moet minstens 24 uur vooraf aan de verhuurder aangevraagd worden. Ook bij gedwongen of vrijwillige immobilisatie van het voertuig dat in het bezit is van de huurder, is de huurprijs per dag volledig verschuldigd.

Artikel 3

De verhuurder kan op ieder tijdstip en op iedere plaats de overeenkomst beëindigen zonder hiervoor een reden of voorbericht te moeten geven. De huurder verbindt er zich toe de wagen op het eerste verzoek van de verhuurder onmiddellijk vrij te geven, zonder hiervoor aanspraak te kunnen maken op welke vergoeding ook. De verhuurder kan evenzo ten alle tijde het voertuig door een ander voertuig vervangen in geen geval zal de huurder stilzwijgend vernieuwing kunnen inroepen.

Artikel 4

Alleen de op de keerzijde uitdrukkelijk vermelde personen zullen het recht hebben het voertuig te besturen. De huurder en/of andere toegelaten voerders verklaren houder en drager te zijn van een te lande geldig en voor het voertuig vereist rijbewijs. Zij verklaren tevens het voertuig niet te zullen gebruiken voor onwettige of verboden doeleinden evenmin als voor wedstrijden, sportprestaties van welke aard ook. Aangezien het een verhuring zonder voerder betreft kan in geen geval ALL-CAR-RENT N.V. als transport ondernemer aansprakelijk gesteld worden. Het vervoer van gevaarlijke producten is verboden. Huurders zijn verplicht alle nodige maatregelen te treffen ter voorkoming van verkeerdelijk en/of onrechtmatig en niet contractueel gebruik door derden (bv. slotvast sluiten van de wagen tegen diefstal e.d.).

Artikel 5

Geen herstelling waarvan de gezamenlijke kostprijs de 50 EUR te boven gaat, en geen veranderingen, aanpassingen en/of andere werken zullen aan het voertuig mogen uitgevoerd worden door de huurder behoudens uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de verhuurder met uitzondering van hetgeen bepaald wordt bij art. 6. Bij gebreke aan toelating hiervoor zal de huurder zich voor elk werk aan het voertuig tot de garage en/of de werkplaatsen van de verhuurder moeten wenden. Uitzondering wordt gemaakt voor spoedeisende tussenkomsten die behoud van het voertuig moeten verzekeren (bv. brand e.d.).

Artikel 6

De huurder verbindt er zich toe het ter beschikking gestelde voertuig te bedienen als “een goede huisvader” en voorzichtig te besturen volgens de voorschriften van het verkeersreglement en/of andere wettelijke bepalingen. De brandstofkosten zijn voor rekening van de huurder, die de gepaste kwaliteit zal gebruiken. De huurder zal dagelijks olie en water nazien, en dit op maximum peil houden en eveneens het antivries gehalte controleren en/of zonodig bijvullen. In geval van nalatigheid hierop is de schade voor rekening van de huurder. Hij verbindt zich er tevens toe het gehuurde voertuig binnen te brengen na een afstand van 5.000 km of op het ogenblik dat de kilometerstand van de in de wagen aangeduide volgende voorziene onderhoudsbeurt wordt bereikt of de boordinstrumenten een aanduiding geven dat onderhoud of nazicht van een gebrek dient te gebeuren. Bij bandbreuk zal de huurder, teneinde de schade zoveel mogelijk te beperken, ervoor zorgen dat onmiddellijk het reservewiel wordt gemonteerd en dat de lekke band wordt hersteld.. Stukgereden banden, de interventie-, herstellings- en/of vervangingskosten voor het opleggen of afhalen van een reservewiel en/of reparatie of vervanging van een beschadigde band en/of velg zijn steeds ten laste van de huurder.

Artikel 7

Rekeningen of kosten van mogelijke bij art. 5 en 6 door de huurder toegelaten uit te voeren werken zullen slechts door de verhuurder terugbetaald worden indien zij gesteld zijn op naam van ALL-CAR-

RENT N.V., waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2170 Merksem aan de Frans de l’Arbrelaan 61, met vermelding van hun B.T.W. nr. BE 0446.124.576.

Artikel 8

De huurder verbindt er zich toe alle kosten en schade voortvloeiend uit zijn gebruik of misbruik van het voertuig te dragen, behoudens de normale onderhoudswerken en/of de kosten veroorzaakt

door normale slijtage. De huurder zal tevens het voertuig op geregelde tijdstippen of op ieder verzoek van de verhuurder in de garage van de verhuurder aanbieden voor de vereiste herstellings- en onderhoudswerken.

Alle kosten van verkeers- en parkeerovertredingen alsook de administratie ervan zijn ten laste van de huurder.

Artikel 9

In geval van ongeval is de huurder verplicht de verhuurder hiervan onmiddellijk en ten laatste binnen de 24 uur in kennis te stellen. De huurder neemt uitdrukkelijk de verplichting op zich binnen de 8

dagen alle herstellingskosten te dragen ingevolge het ongeval waarin hij betrokken werd, onafgezien van zijn burgerlijke of strafrechterlijke verantwoordelijkheid hiervoor. Indien deze door de omniumverzekeraar

of door de verzekeraar burgerlijke verantwoordelijkheid van het gehuurde voertuig en/of van derden worden gedragen, zullen deze kosten hem worden terugbetaald, behoudens het bedrag van de vrijstelling, zoals vermeld in artikel 10. Indien de huurder het wenst, zal hij van de verhuurder kunnen eisen dat hij na zijn betaling van de volledige herstellingskosten en ten belope ervan zou in de plaats gesteld worden in de rechten van de verhuurder tegenover iedere aansprakelijke derde verzekeraar. Deze in plaatsstelling zal het voorwerp uitmaken van een afzonderlijke overeenkomst op te stellen op uitdrukkelijk verzoek van de huurder. De omniumverzekeraar is All Car Rent nv, Frans de l’arbrelaan 61, 2170 Merksem. De huurder verklaart kennis te hebben genomen van de voorwaarden van de omniumverzekering. De polis bevindt zich bij de boorddocumenten en is ook op eenvoudige vraag te verkrijgen bij aanvang van het huurcontract.

Artikel 10

Het voertuig is omnium verzekerd met een vrijstelling (franchise) zoals op de keerzijde vermeld. Zo de huurder of iedere andere in dit contract vermelde persoon, bestuurder van het gehuurde voertuig, geen 23 jaar oud is zal tevens in geval van ongeval, op de verzekering burgerlijke verantwoordelijkheid een supplementaire vrijstelling worden aangerekend van minimum 10% van de verzekerde waarde. De huurder verzaakt aan elk verhaal tegen de verhuurder ingevolge ongevallen waarvan hij of de inzittenden, de geleider inbegrepen, slachtoffer zouden zijn. Hij neemt op zich alle gevolgen van verhaal dat tegen de verhuurder zou gericht worden door derden, telkenmale de verzekering haar toepassing niet vindt. Ingeval van ongeval of diefstal is de huurder verplicht onmiddellijk de verhuurder te verwittigen per aangetekend schrijven of fax, tevens klacht neer te leggen bij de politie of iedere andere bevoegde dienst ter plaatse, alsmede de nodige formaliteiten te vervullen om de verzekeraars van het voertuig te verwittigen. Bij verzuim van ongevalsaangifte verliest de huurder alle rechten op de bestaande verzekeringspolis en vallen de kosten en gevolgen hiervan ten zijne laste. De huurder of bestuurder mag geen verantwoordelijkheid erkennen en zal onmiddellijk elke maning, assignatie of andere documenten betreffende het ongeval aan de verhuurder toezenden. De vrijstelling voor de burgerlijke aansprakelijkheid ten laste van de klant ingeval van ongeval of schade aan tegenpartij, blijft steeds verschuldigd en bedraagt 500 EUR ook bij afkoop van de vrijstellIng omnium. Ingeval de huurder verkiest om geen afkoop van de vrijstelling omnium te nemen is de op het verhuurcontract vermelde vrijstelling voor de omniumverzekering verschuldigd. Wanneer de huurder verkiest om wel gebruik te maken van de afkoop vrijstelling, worden de vrijstellingen beperkt tot de hiernavermelde minimumbedragen in de omschreven gevallen:

a. ongeval of schade zonder (gekende) tegenpartij: de minimale vrijstelling na afkoop, bedraagt 500 EUR in eigen schade (= omnium)

b. ongeval met tegenpartij:

b2: ingeval er schade wordt vastgesteld aan het gehuurde voertuig is er, na afkoop, een minimale vrijstelling van 500 EUR in eigen schade (= omnium). De contractuele vrijstelling in burgerlijke aansprakelijkheid is steeds verschuldigd

b3: ingeval de huurder in rechte wordt verklaard na uitspraak door de bevoegde instanties, wordt de vrijstelling, na afhandeling door de verzekeringsmaatschappij, teruggestort.

De hierboven vermelde minimale vrijstellingen gelden per ongeval, waarbij wordt gesteld dat elk afzonderlijk raakpunt wordt beschouwd als een afzonderlijk ongeval. De voorwaarden en bijkomende

vergoedingen zoals vermeld in de artikels 4, 9 en 17 blijven tevens van kracht en verhogen of vervangen in de omschreven gevallen, de minimale vrijstellingen zoals bepaald in dit artikel. Vrijstelling ingeval van diefstal steeds 2.000 EUR. Bovenhoofdse schade en schade veroorzaakt door lading steeds ten laste van klant. Kostprijs van elk schadegeval is de reparatiekost volgens bestek of expertise, verhoogd met administratieve kosten met een minimum van 150 Euro en huurverlies door herstelling van minimaal 2 dagen.

Artikel 11

Bij defect of uitvallen van het gehuurde voertuig kan de huurder geen aanspraak laten gelden hoofdens kosten voor vervoer van personen of bagage of iedere andere schadevergoeding lastens de verhuurder, ALL-CAR-RENT NV. Bij gebruik buiten België is een pechbijstandsverzekering verplicht af te sluiten door de huurder.

Artikel 12

De huurder zal met het gehuurde voertuig, behoudens uitdrukkelijk of geschreven afwijking vermeld in deze overeenkomst, in geen geval de grenzen van de Europese Gemeenschap uitgebreid met Zwitserland en de Scandinavische landen mogen overschrijden.

Bij gebruik in het buitenland dient de huurder een reisbijstandsverzekering af te sluiten en blijft hij verantwoordelijk voor de kosten voor repatriëring van het voertuig.

Artikel 13

De huurder verklaart het voertuig voor het vertrek te hebben nagezien, in goede mechanische staat en zonder defect te hebben ontvangen, inclusief de goede werking van remmen en kilometerteller

te hebben gecontroleerd. Hij verbindt er zich toe het voertuig in dezelfde staat terug te brengen met dezelfde uitrusting afgezien van normale slijtage. Alle beschadigingen van welke aard ook, vallen volledig

ten laste van de huurder. De huurder verklaart tevens te hebben vastgesteld dat de kabel van de kilometerteller door een lood gemerkt werd. Indien tijdens het gebruik of bij inlevering zou worden

vastgesteld dat één dezer merktekens in lood zou verwijderd of beschadigd zijn, zal de huurder een forfaitaire vergoeding worden aangerekend van minimaal 125 EUR per dag huur. Bij de aflevering

zullen alle boordbescheiden in het voertuig aanwezig zijn. Ingeval van verdwijning van deze documenten, is de huurder aansprakelijk voor een schadebedrag van 25 EUR per dag, te rekenen

vanaf de dag van verdwijning tot op de dag dat duplicaten in ons bezit zullen zijn evenals de kosten i.v.m. de herinschrijving of aanvraag van de ontbrekende documenten.

Artikel 14

De huurder verbindt er zlch toe een waarborg te betalen aan de verhuurder waarvan op keerzijde van dit contract de verhuurder voor ontvangst zal tekenen bij betaling en de huurder voor ontvangst

zal tekenen bij terugbetaling. De waarborgsom wordt door de verhuurder vastgesteld naargelang de grootte van de wagen en de duur van de huur, doch zal minimaal 350 EUR belopen. Bij het gebruik van kredietkaarten heeft de verhuurder de toestemming van de kredietkaarthouder de volledige verhuring inclusief

alle kosten en schadebedingen af te rekenen met de gegeven kredietkaart ook al is de bestuurder-ondertekenaar niet de kredietkaarthouder. De kredietkaarthouder die niet de ondertekenaar van het

contract is, verklaart zijn toestemming tot het gebruik van de kredietkaart te hebben gegeven en aanwezig te zijn bij het aanvragen van de authorisatiecode. De waarborggever en/of de onderneming of natuurlijk persoon dewelke het aanvankelijk contract en/of goedgekeurde offerte heeft getekend en/of per mail of brief bevestigd zal mede verantwoordelijk blijven voor de goede afloop of betaling van het contract.

Artikel 15

Indien de verhuring wordt aangegaan op basis van een goedgekeurde offerte (schriftelijk of per mail), worden de standaardprijzen en inbegrepen kilometers en/of andere voorwaarden dewelke foutief door het geautomatiseerde systeem worden afgedrukt op de voorzijde bij de bijzondere voorwaarden en die in afwijking zijn van de goedgekeurde offerte, ondergeschikt aan deze van de offerte. Met andere woorden: de goedgekeurde offerte primeert boven de afgedrukte bijzondere contractuele voorwaarden. Op de offerte worden steeds eenheidsprijzen vermeld (1 dag, 1 week, 1 maand), behoudens wanneer de periode in de verzonden offerte duidelijk werd omschreven door de verhuurder.

Artikel 16

Behoudens tegengestelde bepalingen op te nemen in huidig contract, zijn de facturen voor de verhuring bij voorbaat en contant betaalbaar. Alle betalingen voortvloeiend uit deze overeenkomst,

moeten betaald worden op de zetel van All Car Rent N.V. Frans de l’Arbrelaan 61, 2170 Merksem.

Artikel 17

Niet-betaling legt, van rechtswege en zonder ingebrekestelling, de verplichting ten laste van de klant een intrest op het nog verschuldigde bedrag te betalen, op basis van de actuele wettelijke intrest, verhoogd met 4%, maar met een minimum van 18%. In geval van geschillen tussen partijen ter gelegenheid van de uitvoering van de onderhavige overeenkomst zullen bij uitsluiting de Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen, de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en/of het Vredegerecht van Merksem bevoegd zijn. Wanneer een factuur niet betaald wordt binnen de 15 dagen volgend op de ontvangst van een ter post aangetekend schrijven zal een bijkomende vergoeding verschuldigd zijn gelijk aan 10% van het bedrag van de factuur met een minimum van 50 EUR. Onze factuur is contant betaalbaar te Antwerpen, volgens de vermelde opgave aan onze kas, op KBC-rekening BE42 4288 5469 2154. Alle opmerkingen of reclamaties op de inhoud van onze facturen dienen binnen de acht dagen na ontvangst ervan gedaan te worden op straf van Iaattijdig en niet meer ontvankelijk protest op maatschappelijke zetel van de vennootschap Frans de l’Arbrelaan 61, 2170 Merksem.

Artikel 18

Partijen komen overeen dat alle vaststellingen welke ter gelegenheid van de uitvoering van deze overeenkomst zouden nodig of nuttig zijn, kunnen gebeuren bij deurwaarderexploot, door een daartoe aangestelde auto-expert en/of bij een daartoe afzonderlijke en in der minne opgestelde staat van bevinding door beide partijen voor akkoord ondertekend. De vermelde bewijzen en vaststellingen worden door beide partijen uitdrukkelijk erkend als zijnde tegensprekelijke gedane vaststellingen.

Artikel 19

Eventuele misbruiken of niet-naleving van de contractvoorwaarden vanwege de huurder geven de verhuurder het recht het voertuig eigenmachtig waar het zich ook moge bevinden uit circulatie te nemen.

all_car_rent_vvw 05-01-2019 09:28

No faqs found in this category

NIEUWE
AUTO'S

Over All-Car-Rent

All-Car-Rent is een autoverhuurbedrijf, gevestigd in Merksem, Antwerpen, gespecialiseerd in het verhuren van personenwagens en bestelwagens op korte en lange termijn. Je kan bij All-Car-Rent terecht voor het huren van een bestelwagen, verhuiswagen, koelwagen of verhuiswagen.
All-Car-Rent is gelegen nabij het Sportpaleis, net over de brug, in de richting van de Bredabaan.

Waarom kiezen voor All-Car-Rent?

 • Voordelige huurprijzen
 • Verhuur op korte en lange termijn
 • Professionele klantenservice
 • Persoonlijke aanpak
 • Zowel voor bedrijven als particulieren

Ons adres

All-Car-Rent NV
Frans de l'Arbrelaan 61
2170 Merksem
BTW:BE0446.124.576

Tel: 03/641.96.00

Openingsuren:

maandag-donderdag:
08.00-12.00 en 13.00-17.30 uur
vrijdag:
08.00-12.00 en 13.00-18.30 uur
zaterdag:
09.00-12.00 en 13.00-16.30 uur

gesloten zon-en feestdagen

All-Car-Rent autoverhuring Antwerpen | Verhuur bestelwagens, koelwagens, personenwagens en verhuiswagens | Privacy beleid | Disclaimer | Webdesign David Kaba

Deze website gebruikt cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.
Meer informatie Ok